Torsdag 19. juni '97
Til Atlanta
Oversikt over reisebrevene
I hovedsak har dette vært en reisedag; fra San Francisco til Atlanta via Houston. Men morgenen gav også tid til å overvære kåringen av «The Edge Awards», dvs. de beste tjenestene på Internett innen ulike kategorier.

Som nevnt i går, var jeg også spent på hvordan de ulike verktøyprodusentene ville fremstille seg i dagens «konfrontasjon». Det ble omtrent som forventet (den timen jeg rakk å høre på). Ingen av dem tok opp problemet med administrasjon av store webtjenester, men fremstilte tvert imot egne produkter som totalløsninger.

Utrolig nok hadde jeg også litt tid til å gå på utstillingen igjen, og kom i prat med en fyr som tipset om et produkt som ser meget lovende ut (hører du Thomas!!): WebShare fra Radnet. Kort fortalt er det en utviklingsplattform som er skreddersyd for web (i motsetning til Lotus Notes). Vi dropper resten av forklaringen, de som er interessert, kan se selv.

The Edge Awards
Dagen startet imidlertid med prisutdelingen til Internetts (i amerikanernes øyn) beste tjenester. Men som den ene innlederen etter den andre sa; Internett er omtrent ikke født engang, men må sies å befinne seg på forsterstadiet. Tjenestene de trakk frem er gode i seg selv, men bør først og fremst brukes som forbilder og inspirasjonskilder for den videre utviklingen. Altså her er listen:

-- tom :-)


For flyentusiaster:
San Francisco fra luften.


Stillehavskysten


Rocky Mountains


Åkerland i Colorado


Skyer over Texas