Tirsdag 1. juli '97
Takk for følget!
Oversikt over reisebrevene
Dermed var denne studieturen til USAs data-, internett- og medieverden over, og det gjenstår bare å takke alle som har tatt seg tid til å lese alle eller deler av reisebrevene. Jeg håper det har vært noe nyttig å hente innimellom.

For egen del må jeg si at turen har gitt utbytte som forventet. Den har bekreftet at NRK er på høyde med den nye teknologien, men også gitt atskillige ideer om hva som bør være de viktige prioriteringene i tiden fremover. Jeg har funnet en del gode verktøy og fått innsikt i en del metoder og prosesser som vi kan lære mye av. Ikke minst er det alltid nyttig å møte folk ansikt til ansikt og lytte til deres vurderinger og erfaringer. Og det er klart det føles mye enklere å kommunisere direkte med amerikanske bedrifter etter å ha blitt kjent med kulturen og stilen her borte. Det kan kome godt med.

Har dere kommentarer eller synspunkter til innholdet i brevene, måten det er gjort på eller spørsmål om konkrete eller generelle ting i forbindelse med de enkelte besøkene, så er det selvfølegelig bare å sende en e-postmelding. Adressen er tom.w.ottmar@nrk.no

Ferie med familien!
For meg er ennå ikke USA-oppholdet over. Lørdag 28. juni kom Anne og ungene fra Oslo, og vi skal nå tilbringe noen rolige dager ved kanten av svømmebassenget hos min tante og onkel i Sacramento, med tur til Lake Tahoe, Marine World etc. Deretter tar vi ut til Stillehavskysten og Santa Cruz, videre nedover mot Los Angeles og Disneyland, før vi snur nesen hjemover med et par dagers stopp i New York.

Kanskje kommer det noen fere bilder og korte brev herfra, utlagt på Internett. Men da mest for familien i Norge og helt blottet for faglige momenter!

God sommer til dere alle i Norge (eller hvor dere nå måtte være) og på gjensyn i gamlelandet om noen uker!

-- tom :-)


I svømmebassenget til tante Hella.


To slitne, men glade unger nettopp ankommet San Francisco etter 12 timer i fly.


Anne foran huset i Berkeley hvor hun bodde som ettåring i 1966!


Om tre uker bære det hjem igjen.