Lørdag 14. og søndag 15. juni '97
Landtur og familie
Oversikt over reisebrevene
Helgen har heldigvis vært blottet for faglige inntrykk. Fredagskvelden ble tilbrakt på kafe med Hanne og Lars, lørdagen ble brukt til en uendelig biltur nordover og søndag dukket plutselig flere av mine amerikanske slektninger opp på arenaen – helt uventet.

I dette reisebrevet får bildene spille hovedrollen. De er altså tatt på en biltur nordover fra San Francisco: over Golden Gate, til nasjonalparkene som ligger tett der oppe, noen med redwood-trær (ikke de aller største). Turen brakte meg gjennom skoger og tåke, forbi strender og muslingfiskehavner, ut på landsbygda til horder med sorte kuer og forlatte småbruk, via humpete, svingete (inntil det kvalmende), uskiltede veier og tilbake til sivilisasjonen; over Oakland-broen og til køen forbi Berkley og «hjem» til San Jose.

Da jeg kom til hotellet, lå det beskjed fra min amerikanske tante (og onkel) om at de var i byen – på besøk hos deres en av deres to sønner – med kone og to små barn, som jeg ikke ante bodde like borti høgget (dvs. Santa Clara). De har nettopp flyttet hit. Altså; søndagen ble tilbrakt sammen med familien, med piknik i parken, bygging av sandslott og masse skravling.

-- tom :-)


Hunter, litt over 2 år gammel


Tucker, 6 år


Pappa Frank, Hunter og bestemor Hella


Mamma Tammy


Bestefar Bob


Noen små-klipper på Californiakysten. Hvis du klikker på bildet kan du kanskje se menneskene som spaserer der nede ...?


Badeliv i 20 graders luft og 15 graders vann. Temperaturen varierer svært.


Svarte kyr – ikke brune (til orientering)


Grilling på stranden i Santa Cruz